Saturday 11 October 2014

Kāļu biezputra



Nepieciešams - 
  • 1liels kālis
  • 1sīpols
  • 1 zobiņš ķiploka
  • 1 tējkarote ar kalniņu saldā paprika
  • 1vistas buljona (KNORR BULJONETE, želejas konsistences buljons) 
  • sāls, malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • ūdens
  • blenderis

Darba gaita - 

Katliņā liek sviestu, eļļu, sagrieztus sīpolus, ķiploku, apcep tos.
Pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, buljonu, garšvielas un ūdeni (tik daudz, lai var izvārīt kāļus gatavus).
Kad kāļi ir izvārījušies mīksti, tad tos sablendē, biezputra gatava!




1 comment:

  1. Šo kāļu biezputru, ēd pat tie kam kāļi negaršo :)

    ReplyDelete